رئیس‌کل دادگستری استان فارس با تاکید بر اینکه دادگستری استان در تلاش است تا با برگزاری نشست‌های علمی و ایجاد تعامل بین صاحب نظران و مراجع نظارتی و تصمیم ساز، کمیسیون‌های شبه قضایی استان را آسیب شناسی کند، اطلاع رسانی گسترده را از ظرفیت‌های جدید قانون دیوان عدالت اداری دانست. به گزارش رهام خبر به نقل از خبرگزاری میزان -حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی، رئیس‌کل دادگستری استان فارس در نشست تخصصی کمیسیون‌های شبه قضایی استان که با حضور رئیس دیوان عدالت اداری برگزار شد با اشاره به نقش دیوان عدالت اداری و جایگاه این مرجع به عنوان مرجع تجدید نظر آراء کمیسیون‌های شبه قضایی گفت: تعامل دو سویه مراجع بدوی و تجدید نظر کمک شایانی در کاهش زمان دارسی، حفظ حقوق شهروندی افراد و اصلاح رویه‌ها می‌کند.
وی وجود ۱۲ هزار پرونده بلاتکلیف و اجرا نشده در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری در شیراز را قابل تأمل خواند و تصریح کرد: اجرای آرا صادره باید در چارچوب قانون در دستور کار قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری فارس در ادامه نوآوری‌های قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۱۴۰۲ و آغاز به کار معاونت حقوق عامه را ضامن حفظ و صیانت حقوق شهروندان ارزیابی و خاطر نشان کرد: لازم است اطلاع رسانی گسترده‌ای در خصوص ظرفیت‌های جدید قانون دیوان عدالت اداری صورت پذیرد و علاوه بر آگاهی عموم مردم مراجع مرتبط نیز در خصوص اجرای بهتر آن، آموزش‌های لازم را دریافت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی در پایان تاکید کرد دادگستری فارس در تلاش است تا دوره‌های آموزشی و نشست علمی – تخصصی مشابه را در راستای بهره برداری بهتر جامعه حقوقی و کمیسیون‌های شبه قضایی گسترش دهد تا ضمن آشنایی و استفاده از آخرین دستاورد‌ها و ظرفیت‌های قانونی از صدور آراء پراکنده در کمیسیون‌ها جلوگیری شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری :