معاون قوه قضاییه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه عملکرد قوه قضاییه در یک سال گذشته را تشریح کرد. به گزارش رهام خبر به نقل از خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه امروز یکم تیرماه در اولین روز هفته قوه قضاییه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه عملکرد دستگاه قضایی در یک سال گذشته را تشریح کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه باید امروز با خود محاسبه کنیم چه میزان با فکر و اندیشه شهدا آشنا هستیم، گفت: باید با خود بیندیشیم چقدر با آن‌ها همراهی کردیم و هم اکنون در کجا ایستادیم و می‌خواهیم به کجا برویم. 
وی با گرامی داشت یاد شهید رئیسی، افزود: وی ۳۰ سال در قسمت‌های مختلف قوه قضاییه از جمله دادستانی، سازمان بازرسی و معاونت اول و در پایان به عنوان رئیس قوه قضاییه خدمت کرده و منبع خیر و برکات زیادی شدند. شهادت ایشان قلب مردم را در غمی بزرگ فرو برد. 
معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت ادامه راه شهید رئیسی گفت: هم اکنون زمان انجام وظیفه با انتخاب نامزد اصلح رسیده تا دین خود را به نظام و انقلاب ادا کنیم و این مهم بدون حضور احاد مردم امکانپذیر نخواهد بود. 
وی با اشاره به آغاز هفته قوه قضاییه تاکید کرد: این هفته زمانی برای بازگو کردن اقدامات قوه قضاییه و اعلام برنامه‌ها و دستاورد‌های آن است. 
معاون اول قوه قضاییه گفت: ملت شریف ایران می‌دانند که وظیفه دستگاه قضایی رسیدگی به شکایات و دعاوی است. رسیدگی به پرونده‌هایی که دستگاه قضایی هیچ نقشی در تشکیل آن‌ها ندارد.مسائل و مشکلات معیشتی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی و اجتماعی باعث بروز مشکلات می‌شود که نتیجه آن سرازیر شدن پرونده‌ها به قوه قضاییه است.
وی ادامه داد: پدیده افزایش یا کاهش اختلافات امری چند وجهی است که قوه قضاییه در بروز آن دخالتی ندارد، اما معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برای کاهش پرونده‌ها گام‌های موثری برداشته است. 
معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد:در دوره جدید در دستگاه قضایی سعی شده با اطاله دادرسی به صورت منطقی و عقلانی برخورد کنیم که این موضوع منجر کاهش ۱۰ درصدی متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در محاکم بدوی و کاهش ۳۰ درصدی متوسط زمان رسیدگی در محاکم تجدید نظر شده است.
وی بیان کرد: در حوزه حمایت از تولید، تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی اقدامات زیادی در قوه قضاییه انجام شده است و در مجموع سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی‌های سراسر کشور به بیش از ۲۰ هزار مورد در حوزه تولید رسیدگی کردند که در نتیجه آن هزار و ۴۰۱ شرکت یا به چرخه تولید بازگشتند و یا احیا شدند.
معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: تلاش خدمت‌گزاران در قوه قضاییه این است که اختلافات مردم با صلح و سازش ختم شود و این مهم به غیر از با کمک مردم محقق نمی‌شود و در حال حاضر تعداد زیادی از مردم عضو شورا‌های حل اختلاف هستند و همین موضوع منجر به این شد که سال گذشته ۴۲ درصد پرونده‌ها منتهی به سازش شود.
در حال تکمیل….

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری :