رئیس کل دادگستری کرمان گفت: برای اشتغال‌زایی زندانیان باید کار زیربنایی انجام شود تا به اشتغال پایدار منجر شود و دیگر شاهد برگشت مددجویان به زندان نباشیم.  به گزارش رهام خبر به نقل از خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست با مسئولین بنیاد تعاون زندانیان استان کرمان با بیان اینکه بسیاری از جرایم و آسیب‌ها ناشی از بیکاری و عدم اشتغال است، گفت: انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون باید شرایط اشتغال را به‌نحوی ایجاد کنند تا به هر زندانی، حرفه‌ای آموزش داده شود و فرد پس از آزادی بتواند گلیم خود را از آب بیرون بکشد.
رضا ذوالفعلی‌نژاد نیز در این جلسه بیان کرد: براساس فضا‌های فیزیکی که در حوزه اشتغال ایجاد کردیم نسبت به سال گذشته رشد خوبی داشتیم و تاکنون آمار اشتغال زندانیان به ۲ هزار و ۷۰۰ نفر رسیده است که انتظار می‌رود با توسعه کارگاه‌های اشتغال، آمار اشتغال زندانیان افزایش پیدا کند.
مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان کرمان با بیان اینکه در حوزه آموزش و حرفه آموزی، موفق‌تر عمل کرده‌ایم، گفت: در ۶ ماهه ابتدای سال جاری، ۲ هزار و ۶۴۳ نفر از زندانیان استان کرمان آموزش‌های مرتبط با حرفه آموزی را فراگرفته‌اند.
 وی با بیان اینکه پرداختی و دستمزد زندانیان در مقایسه با سال‌های پیش، هزار و ۱۰۰ درصد رشد داشته است، گفت: ماهیانه قریب به ۱۱ میلیارد تومان حقوق و مزایا به زندانیان شاغل پرداخت می‌شود.
مدیرکل زندان‌های استان کرمان، از راه اندازی کارگاه ساخت دوچرخه در زندان مرکزی استان خبر داد. 
 امان الله برخوری نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تمرکز بنیاد تعاون بر مهارت‌آموزی زندانیان است تا با تلاش این افراد حداکثر پس ۲ الی ۳ ماه، منجر به کسب درآمد برای آنان شود.
مدیر نمایندگی بنیاد تعاون زندانیان استان کرمان با بیان اینکه خوشبختانه اشتغال زندانیان در خوابگاه کارگاه‌های زندان، به‌نحو مطلوب در حال انجام است، گفت: برای مثال در زندان شهرستان سیرجان در سال ۱۴۰۲ کارگاه‌های فیروزه تراشی روی مس ایجاد شد و تعداد زیادی از زندانیان آموزش و متخصص این کار شدند که پس از آزادی به درآمد خوبی رسیدند و از ارتکاب مجدد جرم، دست کشیدند.
 وی با اشاره به اینکه آبیاری قطره‌ای گلخانه‌های ماهان در دستور کار قرار خواهد گرفت و این منطقه احیا خواهد شد، افزود: بهره‌برداری از باغات پسته شهر ماهان نیز از امسال شروع شده است.
برخوری اظهار کرد: طی توافقی که با یک شرکت دانش بنیان انجام شده، قرار است کود کوکوپیت که یک محصول وارداتی است را با استفاده از ضایعات و سرخوشه‌های خرما در شهرستان نرماشیر به تولید برسانیم که این امر سبب توسعه اشتغال زندانیان نیز خواهد شد. همچنین کارگاه تولید کیف و کفش نیز به زودی در زندان بم راه اندازی می‌شود.
وی از تولید لباس کار پرسنل شرکت‌های خودروساز در کارگاه خیاطی بنیاد تعاون در شهرستان بم، کارگاه خیاطی لباس یک بار مصرف در زندان‌های زرند و شهر بابک خبر داد.
انتهای پیام/ 

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری :