به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سید کمال طیبی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در تالار مولوی دانشگاه شهید بهشتی از برگزاری یک نمایشگاه مهم در حوزه علم و فناوری در آذرماه امسال خبر داد و از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ایران دعوت کرد تا در این نمایشگاه حضور فعال داشته باشند.

رئیس بنیاد علمی اکو گفت: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران به کشورهای عضو اکو و سایر کشورهای منطقه است و می‌تواند به بین‌المللی سازی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور کمک کند.

طیبی در این نشست به ارائه چارچوب همکاری های علمی، آموزشی و فناورانه در قالب بنیاد علمی اکو پرداخت و با تشریح اهداف و رسالت این بنیاد، بر نقش مهم آن در توسعه همکاری های علمی و پژوهشی بین کشورهای عضو اکو تاکید کرد.

سازمان همکاری اقتصادی اکو (ECO) در سال ۱۹۶۵ با هدف توسعه همکاری‌های اقتصادی، فنی و فرهنگی بین سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه تاسیس شد. بعدها افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان نیز به این سازمان پیوستند.

توسعه همکاری‌های اقتصادی بین کشورهای عضو از طریق تشویق تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک، ترویج همکاریهای فنی و علمی بین کشورهای عضو، توسعه همکاری‌های فرهنگی بین کشورهای عضو و حفظ و تحکیم صلح و ثبات در منطقه از اهداف اصلی سازمان اکو است.

فعالیت‌های اکو در زمینه‌های مختلفی از جمله تجارت، سرمایه‌گذاری، انرژی، حمل و نقل، کشاورزی، بهداشت، آموزش و پرورش، فرهنگ و گردشگری فعالیت می‌کند. این سازمان همچنین برنامه‌های متعددی برای ترویج همکاری‌های علمی و پژوهشی بین کشورهای عضو دارد.

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری :